Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új érintőképernyős kijelzővel, fejlett "smart" diagnosztikával a gázkromatográfia területén! A készülék monitorozása webes felületről vagy mobil eszközről is elérhetővé válik.


Részletek
Agilent Intuvo 9000 GC

Agilent Intuvo 9000 GC

Forradalmi megoldások alkalmazása, mely felváltja a gázkromatográfiában szokásos fogyóeszközök használatát.


Részletek
Agilent 1260 Infinity II LC

Agilent 1260 Infinity II LC

Az Agilent 1260 Infinity II UHPLC rendszer, a megbízható moduláris Agilent 1260 Infinity folyadékkromatográfiás rendszer teljesen megújult változata.


Részletek

Szerviz

A felmerülő szervizigények kielégítésére egyedi, gyors és hatékony feladatmegoldásokat ajánlunk, évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően aktuális tudással igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.


Szakembereink nem csak a szoftverek telepítését végzik, hanem igény esetén a validálásukat, illetve a szoftverek karbantartását is, természetesen megfelelő training és certificate háttérrel.

 

Termékeink között megtalálhatók a kromatográfok vezérlésére szolgáló szoftverek (Chemstation, EZChrom), gyógyszergyárak számára kifejlesztett CFR Part 11 megfelelő vezérlő szoftverek (Chemstation Plus, EZChrom C/S), átfogó laboratóriumi, modulárisan felépíthető vezérlő, adatgyűjtő és feldolgozó, dokumentumkezelő CFR Part 11 megfelelő szoftverek (Agilent OL), illetve piacvezető LIMS megoldások (Labware LIMS).