Tájékoztatás a projekt sikeres zárásáról

Tájékoztatás a projekt sikeres zárásáról

„Az egészséges embriók korai fejlődését és beágyazódását pozitívan befolyásoló, új generációs, személyre/egyedre szabottan optimalizált embrionális tápoldat kifejlesztése”


részletek
Sikeres pályázat - tájékoztatás

Sikeres pályázat - tájékoztatás

Sejtszintű felbontással rendelkező jelölésmentes molekuláris pathológiai vizsgálatokra alkalmas tömegspektrometriás berendezés kifejlesztése


részletek
Tájékoztatás a projekt sikeres befejezéséről.

Tájékoztatás a projekt sikeres befejezéséről.

Kis mintaigényű (néhány mikró liter), enzimatikus átalakulások kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára alkalmas chip kifejlesztése - befejeződött.


részletek
Sikeres pályázat - Széchenyi 2020

Sikeres pályázat - Széchenyi 2020

Az egészséges embriók fejlődését és beágyazódását pozitívan befolyásoló embrionális tápoldat kifejlesztése.


részletek
Sikeres pályázat

Sikeres pályázat

Kis mintaigényű (néhány mikroliter), enzimatikus átalakulások kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára alkalmas chip kifejlesztése


részletek

Regisztráció


Személyes adatok

Vezetéknév:*

Keresztnév:*

Foglalkozás:*

E-mail cím:*

Mobilszám:

Vezetékes szám / Fax:

Vállalat / Intézmény neve:*

Részleg / Osztály:

Cím:*

 

Számlázási adatok

Számlázási név:*

Vállalat / Intézmény neve:*

Részleg / Osztály:*

Cím:*

 

Regisztráció típusa:*

Kémia üzletág
Molekuláris Biológia üzletág
Patológia üzletág
Vákuum üzletág
Laborműszer üzletág


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.
Regisztrálok

Kifejezetten kijelentem, hogy a regisztráció egyes formáihoz szükséges, a regisztrációval érintett szolgáltató által kért valamennyi adatot önként bocsátom rendelkezésre, és egyben kifejezetten hozzájárulok, hogy a Kromat Kft. által biztosított - elektronikus formában történő - mindennemű ügyfél-regisztráció során rendelkezésre bocsátott és az ügyfél-regisztráció kapcsán keletkezett adatomat, a Kromat Kft. – az Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően – kezelje, feldolgozza és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározott esetekben, az abban meghatározott egyéb műveletet elvégezze.

 

Kifejezetten kijelentem, hogy tudomással bírok róla és elfogadom, hogy csak a jelen hozzájárulásommal – melyben kijelentem, hogy az Adatvédelmi nyilatkozatban szereplő feltételeket, teljes körűen megismertem és elfogadom - nyílik lehetőségem az ügyfélkapcsolati szolgáltatások igénybevételére, valamint a regisztrációhoz kötött felhasználói felületek, elérésére, azok rendeltetésszerű használtára, a hozzájárulás hiányában a szolgáltatások számomra nem lesznek elérhetőek.