Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új érintőképernyős kijelzővel, fejlett "smart" diagnosztikával a gázkromatográfia területén! A készülék monitorozása webes felületről vagy mobil eszközről is elérhetővé válik.


Részletek
Agilent Intuvo 9000 GC

Agilent Intuvo 9000 GC

Forradalmi megoldások alkalmazása, mely felváltja a gázkromatográfiában szokásos fogyóeszközök használatát.


Részletek
Agilent 1260 Infinity II LC

Agilent 1260 Infinity II LC

Az Agilent 1260 Infinity II UHPLC rendszer, a megbízható moduláris Agilent 1260 Infinity folyadékkromatográfiás rendszer teljesen megújult változata.


Részletek

Regisztráció


Személyes adatok

Vezetéknév:*

Keresztnév:*

Foglalkozás:*

E-mail cím:*

Mobilszám:

Vezetékes szám / Fax:

Vállalat / Intézmény neve:*

Részleg / Osztály:

Cím:*

 

Számlázási adatok

Számlázási név:*

Vállalat / Intézmény neve:*

Részleg / Osztály:*

Cím:*

 

Regisztráció típusa:*

Kémia üzletág
Molekuláris Biológia üzletág
Patológia üzletág
Vákuum üzletág
Laborműszer üzletág


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.
Regisztrálok

Kifejezetten kijelentem, hogy a regisztráció egyes formáihoz szükséges, a regisztrációval érintett szolgáltató által kért valamennyi adatot önként bocsátom rendelkezésre, és egyben kifejezetten hozzájárulok, hogy a Kromat Kft. által biztosított - elektronikus formában történő - mindennemű ügyfél-regisztráció során rendelkezésre bocsátott és az ügyfél-regisztráció kapcsán keletkezett adatomat, a Kromat Kft. – az Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően – kezelje, feldolgozza és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározott esetekben, az abban meghatározott egyéb műveletet elvégezze.

 

Kifejezetten kijelentem, hogy tudomással bírok róla és elfogadom, hogy csak a jelen hozzájárulásommal – melyben kijelentem, hogy az Adatvédelmi nyilatkozatban szereplő feltételeket, teljes körűen megismertem és elfogadom - nyílik lehetőségem az ügyfélkapcsolati szolgáltatások igénybevételére, valamint a regisztrációhoz kötött felhasználói felületek, elérésére, azok rendeltetésszerű használtára, a hozzájárulás hiányában a szolgáltatások számomra nem lesznek elérhetőek.