Polisziloxan oszlopok

A legmagasabb szintű inertség, az alacsony vérzékenység, a rendkívüli reprodukálhatóság az Agilent J&W GC oszlopokat kiemelkedővé teszi.

 

Az oszlopokat az egyenletes elválasztás és retenció, magas elméleti tányérszám jellemzi, ennek eredménye pedig a méréseknél tapasztalt éles csúcsalak és a közeli csúcsok elválasztásának fejlesztése. A szigorú gyártási folyamat és minőség-ellenőrzés megbízható kvalitatív és kvantitatív mérési eredményeket biztosít.

 

A különféle mérési igényekhez igazodva a legkiterjedtebb portfóliót kínáljuk, a DB és HP oszlopcsalád mellett a CP, VF, CP-Sil, Select, Ultra oszlopok is hozzájárulnak a GC mérések optimalizálásához.

 

Az Ultra Inert oszlopok a magas hőstabilitásnak, alacsony vérzékenységnek és kiemelkedő inertségnek köszönhetően a nagy kihívást jelentő feladatok esetén, vagy a nyomnyi mennyiségek kimutatásakor is kiemelkedő mérési pontosságot biztosítanak.       

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban!
Kérdés, üzenet:

Elküldöm a kérdésemet

Mi fog történni?


Bármilyen jellegű kérdése merül fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Küldje el nekünk kérdését, amelyet kollégáink 24 órán belül megválaszolnak Önnek!

GC OSZLOPOK - a kategória további termékei

PEG oszlopok


Termékoldal
A polietilén glikol (PEG) oszlopok a különleges fázis tulajdonságok révén megfelelő megoldással szolgálnak változatos laboratóriumi igények esetén is.

Oszlop specialitások


Termékoldal
Az általános fázis portfólió továbbfejlesztése és kiegészítése érdekében speciális oszlopokat kínálunk a legnehezebb elválasztási problémák megoldására is.

Plot oszlopok


Termékoldal
A különböző gázok szobahőmérsékletű elválasztásához megfelelő megoldást a PLOT oszlopok nyújtanak.

Töltetes oszlopok


Termékoldal
Az UltiMetal mellett a rozsdamentes acélból vagy nikkelből készült töltetes oszlopokat az állófázisok és töltetek százával kínáljuk.