Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új érintőképernyős kijelzővel, fejlett "smart" diagnosztikával a gázkromatográfia területén! A készülék monitorozása webes felületről vagy mobil eszközről is elérhetővé válik.


Agilent Intuvo 9000 GC

Agilent Intuvo 9000 GC

Forradalmi megoldások alkalmazása, mely felváltja a gázkromatográfiában szokásos fogyóeszközök használatát.


Agilent 1260 Infinity II LC

Agilent 1260 Infinity II LC

Az Agilent 1260 Infinity II UHPLC rendszer, a megbízható moduláris Agilent 1260 Infinity folyadékkromatográfiás rendszer teljesen megújult változata.


VIAVI Solutions Inc.


A VIAVI Solutions 2015. augusztusban alakult, mint a JDSU utódcége.

 

A VIAVI Solutions által gyártott közeli infravörös spektroszkópiai berendezések (úgynevezett. micro-NIR) kompakt, egyszerűen kezelhető és telepíthető kivitelben nyújtják a spektroszkópiai technikák egyedülálló módját. Különlegesek, mert nincs szükség mintaelőkészítésre, mérhető szilárd és folyadék halmazállapotú minta egyaránt, akár csomagoláson (üveg, műanyag) keresztül is. A mérések elvégzése néhány másodpercet vesz igényben, ezért a párhuzamos mérések gyorsan kivitelezhetőek; a mérési eredmények kvalitatív és kvantitatív jellemzésre egyaránt alkalmasak, melyek kiértékelését saját fejlesztésű szoftver biztosítja.

 

A berendezések kompakt, kis méretének köszönhetően telepítésük nem követel meg hosszadalmas infrastruktúrális előkészítést, legyen szó akár gyógyszer-, élelmiszeripari minőségellenőrzésről, vagy akár laboratóriumi, illetve terepi felhasználásról.

 

A VIAVI weboldala: www.viavisolutions.com