Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új érintőképernyős kijelzővel, fejlett "smart" diagnosztikával a gázkromatográfia területén! A készülék monitorozása webes felületről vagy mobil eszközről is elérhetővé válik.


Agilent Intuvo 9000 GC

Agilent Intuvo 9000 GC

Forradalmi megoldások alkalmazása, mely felváltja a gázkromatográfiában szokásos fogyóeszközök használatát.


Agilent 1260 Infinity II LC

Agilent 1260 Infinity II LC

Az Agilent 1260 Infinity II UHPLC rendszer, a megbízható moduláris Agilent 1260 Infinity folyadékkromatográfiás rendszer teljesen megújult változata.


GERSTEL GmbH & Co. KG


A második generációs családi tulajdonban lévő Gerstel a gyártási rendszerek és a kémiai-elemzési megoldások fejlesztésére összpontosít alapítása, 1967 óta. A fő hangsúlyt az automatikus minta-előkészítési folyamatokra helyezi, a gázkromatográfiás/tömegspektrometria (GC /MS) és folyadékkromatográfia/tömegspektrometria (LC / MS) rendszerekre vonatkozóan.

 

Köszönhetően az elmúlt több mint 40 évben elért tapasztalatnak, a vállalatot a folyamatos növekedés jellemzi, amely további fejlődési lehetőségeket biztosít. A Gerstel jelenleg több mint 150 alkalmazottat foglalkoztat Németországban, az USA-ban, Japánban és Svájcban, valamint globális forgalmazói háttérrel rendelkezik, amelynek köszönhetően a vállalat világszerte képes biztosítani és támogatni a vevői igényeket.

 

A Gerstel weboldala: www.gerstel.com