Tájékoztatás a projekt sikeres zárásáról

Tájékoztatás a projekt sikeres zárásáról

„Az egészséges embriók korai fejlődését és beágyazódását pozitívan befolyásoló, új generációs, személyre/egyedre szabottan optimalizált embrionális tápoldat kifejlesztése”


Sikeres pályázat - tájékoztatás

Sikeres pályázat - tájékoztatás

Sejtszintű felbontással rendelkező jelölésmentes molekuláris pathológiai vizsgálatokra alkalmas tömegspektrometriás berendezés kifejlesztése


Tájékoztatás a projekt sikeres befejezéséről.

Tájékoztatás a projekt sikeres befejezéséről.

Kis mintaigényű (néhány mikró liter), enzimatikus átalakulások kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára alkalmas chip kifejlesztése - befejeződött.


Sikeres pályázat - Széchenyi 2020

Sikeres pályázat - Széchenyi 2020

Az egészséges embriók fejlődését és beágyazódását pozitívan befolyásoló embrionális tápoldat kifejlesztése.


Sikeres pályázat

Sikeres pályázat

Kis mintaigényű (néhány mikroliter), enzimatikus átalakulások kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára alkalmas chip kifejlesztése


GERSTEL GmbH & Co. KG


A második generációs családi tulajdonban lévő Gerstel a gyártási rendszerek és a kémiai-elemzési megoldások fejlesztésére összpontosít alapítása, 1967 óta. A fő hangsúlyt az automatikus minta-előkészítési folyamatokra helyezi, a gázkromatográfiás/tömegspektrometria (GC /MS) és folyadékkromatográfia/tömegspektrometria (LC / MS) rendszerekre vonatkozóan.

 

Köszönhetően az elmúlt több mint 40 évben elért tapasztalatnak, a vállalatot a folyamatos növekedés jellemzi, amely további fejlődési lehetőségeket biztosít. A Gerstel jelenleg több mint 150 alkalmazottat foglalkoztat Németországban, az USA-ban, Japánban és Svájcban, valamint globális forgalmazói háttérrel rendelkezik, amelynek köszönhetően a vállalat világszerte képes biztosítani és támogatni a vevői igényeket.

 

A Gerstel weboldala: www.gerstel.com