ÚJ Agilent 1260 Infinity II LC

ÚJ Agilent 1260 Infinity II LC

ÚJDONSÁG! Már elérhető az új Agilent 1260 Infinity II UHPLC rendszer, mely a megbízható moduláris Agilent 1260 Infinity folyadékkromatográfiás rendszer teljesen megújult változata.


Új Agilent Intuvo 9000 GC

Új Agilent Intuvo 9000 GC

Forradalmian új megoldások alkalmazása, mely felváltja a gázkromatográfiában szokásos fogyóeszközök használatát.


DAKO Agilent Pathology Solutions


A dán vállalatot Niels Harboe orvos alapította 1966-ban Dakopatts Ltd. néven, elsőként használva a világon az immunológiai reakciót a diagnosztikában. 1970-ben már ipari technológiával állították elő az immunhisztokémiai reagenseket.  A cég folyamatos fejlődésének eredményeként a XXI. század elején a molekuláris patológiai reagensek piacán is megjelentek.  A cég töretlenül vezető szerepet tölt be a patológiai diagnosztika piacán, híres a megbízható, minőségi termékeiről. A 2006-ban Dako-ra keresztelt vállalat 2012-től tagja az Agilent Technologies nemzetközi cégcsoportnak.

 

A Dako Agilent Pathology Solutions a legmagasabb minőségű, a patológiai diagnosztikában használatos termékek gyártója, mint a Hematoxylin-Eosin festékek, speciális festéshez szükséges reagensek, immunhisztokémiai reakció végrehajtásának teljes rendszerei, az ehhez szükséges hatékony automaták, valamint a hozzájuk tartozó szoftverek.

 

Vállalkozásunk 2014 óta a Dako Agilent Pathology Solutions hivatalos magyarországi képviselője.

 

A DAKO Agilent Pathology Solutions weboldala: www.dako.com