Tájékoztatás a projekt sikeres zárásáról

Tájékoztatás a projekt sikeres zárásáról

„Az egészséges embriók korai fejlődését és beágyazódását pozitívan befolyásoló, új generációs, személyre/egyedre szabottan optimalizált embrionális tápoldat kifejlesztése”


Sikeres pályázat - tájékoztatás

Sikeres pályázat - tájékoztatás

Sejtszintű felbontással rendelkező jelölésmentes molekuláris pathológiai vizsgálatokra alkalmas tömegspektrometriás berendezés kifejlesztése


Tájékoztatás a projekt sikeres befejezéséről.

Tájékoztatás a projekt sikeres befejezéséről.

Kis mintaigényű (néhány mikró liter), enzimatikus átalakulások kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára alkalmas chip kifejlesztése - befejeződött.


Sikeres pályázat - Széchenyi 2020

Sikeres pályázat - Széchenyi 2020

Az egészséges embriók fejlődését és beágyazódását pozitívan befolyásoló embrionális tápoldat kifejlesztése.


Sikeres pályázat

Sikeres pályázat

Kis mintaigényű (néhány mikroliter), enzimatikus átalakulások kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára alkalmas chip kifejlesztése


DAKO Agilent Pathology Solutions


A dán vállalatot Niels Harboe orvos alapította 1966-ban Dakopatts Ltd. néven, elsőként használva a világon az immunológiai reakciót a diagnosztikában. 1970-ben már ipari technológiával állították elő az immunhisztokémiai reagenseket.  A cég folyamatos fejlődésének eredményeként a XXI. század elején a molekuláris patológiai reagensek piacán is megjelentek.  A cég töretlenül vezető szerepet tölt be a patológiai diagnosztika piacán, híres a megbízható, minőségi termékeiről. A 2006-ban Dako-ra keresztelt vállalat 2012-től tagja az Agilent Technologies nemzetközi cégcsoportnak.

 

A Dako Agilent Pathology Solutions a legmagasabb minőségű, a patológiai diagnosztikában használatos termékek gyártója, mint a Hematoxylin-Eosin festékek, speciális festéshez szükséges reagensek, immunhisztokémiai reakció végrehajtásának teljes rendszerei, az ehhez szükséges hatékony automaták, valamint a hozzájuk tartozó szoftverek.

 

Vállalkozásunk 2014 óta a Dako Agilent Pathology Solutions hivatalos magyarországi képviselője.

 

A DAKO Agilent Pathology Solutions weboldala: www.dako.com