Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új érintőképernyős kijelzővel, fejlett "smart" diagnosztikával a gázkromatográfia területén! A készülék monitorozása webes felületről vagy mobil eszközről is elérhetővé válik.


Agilent Intuvo 9000 GC

Agilent Intuvo 9000 GC

Forradalmi megoldások alkalmazása, mely felváltja a gázkromatográfiában szokásos fogyóeszközök használatát.


Agilent 1260 Infinity II LC

Agilent 1260 Infinity II LC

Az Agilent 1260 Infinity II UHPLC rendszer, a megbízható moduláris Agilent 1260 Infinity folyadékkromatográfiás rendszer teljesen megújult változata.


Agilent Technologies, Inc.


Az Agilent Technologies Inc., több mint 50 éves szakmai tapasztalatával, vezető szerepet tölt be többek közöt az élettudományok, a diagnosztika és a környezetvédelmi vizsgálatok területén. A vállalat világszerte kiváló termékeket, eszközöket és alkalmazásokat nyújt az analitika terén.

 

Az Agilent Technologies, Inc. szakmai hozzáértésével hat kulcsfontosságú területre fókuszálva segíti ügyfeleit, céljaik elérésében:

  • Élelmiszerbiztonság
  • Környezetvédelem
  • Gyógyszerészet
  • Diagnosztika
  • Vegyi anyagok, energia
  • Kutatás

A Kromat Kft. 1999. november 1-jétől vált az Agilent Technologies, Inc. által gyártott kémiai analitikai készülékek hivatalos forgalmazójává. Magyarországon a kémiai analitikai készülékek (gáz- és folyadékkromatográfok, kapillárelektroforézis, tömegspektrométerek, detektorok, ICP-MS berendezések, tartozékok) értékesítésével foglalkozunk, és váltunk a piac meghatározó szereplőjévé az elmúlt években.

 

Az Agilent Technologies, Inc. weboldala: www.agilent.com