Tájékoztatás a projekt sikeres zárásáról

Tájékoztatás a projekt sikeres zárásáról

„Az egészséges embriók korai fejlődését és beágyazódását pozitívan befolyásoló, új generációs, személyre/egyedre szabottan optimalizált embrionális tápoldat kifejlesztése”


részletek
Sikeres pályázat - tájékoztatás

Sikeres pályázat - tájékoztatás

Sejtszintű felbontással rendelkező jelölésmentes molekuláris pathológiai vizsgálatokra alkalmas tömegspektrometriás berendezés kifejlesztése


részletek
Tájékoztatás a projekt sikeres befejezéséről.

Tájékoztatás a projekt sikeres befejezéséről.

Kis mintaigényű (néhány mikró liter), enzimatikus átalakulások kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára alkalmas chip kifejlesztése - befejeződött.


részletek
Sikeres pályázat - Széchenyi 2020

Sikeres pályázat - Széchenyi 2020

Az egészséges embriók fejlődését és beágyazódását pozitívan befolyásoló embrionális tápoldat kifejlesztése.


részletek
Sikeres pályázat

Sikeres pályázat

Kis mintaigényű (néhány mikroliter), enzimatikus átalakulások kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára alkalmas chip kifejlesztése


részletek

Gyártók

Cégünk piacvezető, szakterületen belül a legmodernebb technológiával rendelkező termékeket, készülékeket és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtja partnerei számára.


Agilent Technologies, Inc.


Az Agilent Technologies Inc., több mint 50 éves szakmai tapasztalatával, vezető szerepet tölt be többek közöt az élettudományok, a diagnosztika és a környezetvédelmi vizsgálatok területén. A vállalat világszerte kiváló termékeket, eszközöket és alkalmazásokat nyújt az analitika terén.

 

Az Agilent Technologies, Inc. szakmai hozzáértésével hat kulcsfontosságú területre fókuszálva segíti ügyfeleit, céljaik elérésében:

  • Élelmiszerbiztonság
  • Környezetvédelem
  • Gyógyszerészet
  • Diagnosztika
  • Vegyi anyagok, energia
  • Kutatás

A Kromat Kft. 1999. november 1-jétől vált az Agilent Technologies, Inc. által gyártott kémiai analitikai készülékek hivatalos forgalmazójává. Magyarországon a kémiai analitikai készülékek (gáz- és folyadékkromatográfok, kapillárelektroforézis, tömegspektrométerek, detektorok, ICP-MS berendezések, tartozékok) értékesítésével foglalkozunk, és váltunk a piac meghatározó szereplőjévé az elmúlt években.

 

Az Agilent Technologies, Inc. weboldala: www.agilent.com

 

DAKO Agilent Pathology Solutions


A dán vállalatot Niels Harboe orvos alapította 1966-ban Dakopatts Ltd. néven, elsőként használva a világon az immunológiai reakciót a diagnosztikában. 1970-ben már ipari technológiával állították elő az immunhisztokémiai reagenseket.  A cég folyamatos fejlődésének eredményeként a XXI. század elején a molekuláris patológiai reagensek piacán is megjelentek.  A cég töretlenül vezető szerepet tölt be a patológiai diagnosztika piacán, híres a megbízható, minőségi termékeiről. A 2006-ban Dako-ra keresztelt vállalat 2012-től tagja az Agilent Technologies nemzetközi cégcsoportnak.

 

A Dako Agilent Pathology Solutions a legmagasabb minőségű, a patológiai diagnosztikában használatos termékek gyártója, mint a Hematoxylin-Eosin festékek, speciális festéshez szükséges reagensek, immunhisztokémiai reakció végrehajtásának teljes rendszerei, az ehhez szükséges hatékony automaták, valamint a hozzájuk tartozó szoftverek.

 

Vállalkozásunk 2014 óta a Dako Agilent Pathology Solutions hivatalos magyarországi képviselője.

 

A DAKO Agilent Pathology Solutions weboldala: www.dako.com

 

 

Parker Hannifin Corporation


Az 1918-ban alapított Parker Hannifin Corporation nemzetközi piacvezető szerepet tölt be az elektromechanika, hidraulika és pneumatika területén, a mozgató és vezérlő elemek gyártásában, valamint a komplett rendszerek tervezésében, a rendszerek komponenseinek szállításában.

 

Az amerikai székhelyű Parker Hannifin Corporation a világ 50 országában, mintegy 57 000 munkatársával van jelen.

 

A Parker Hannifin Corporation weboldala: www.parker.com

 

Markes International


A Markes International már 1997 óta tölt be vezető szerepet többek közt a gázkromatográfia, valamint az illékony és félig illékony szerves vegyületek piacán. Termékeiket világszerte széles körben használják a legmodernebb kutatások során, mint a petrolkémiai ujjlenyomatvétel, speciális levegő mintavétel, illetve egyedi betegségek diagnosztizálására.

 

A vállalat központja és üzeme Cardiff közelében, az Egyesült Királyságban található. 2011-ben a cég bővítette működését az Egyesült Államokban Markes International, Inc. néven (Cincinnati, Ohio), valamint 2013-ban megnyitotta műszaki központját Frankfurt közelében, a Markes International GmbH részeként.

 

A Markes International weboldala: www.markes.com

 

LCTech GmbH


A németországi Dorfen székhelyű LCTech GmbH 1998 óta foglalkozik termékek és módszerek fejlesztésével, többek közt az élelmiszer-, takarmány-, gyógyszervizsgálat és elemzés területén. A gyártó termékpalettája magában foglalja a félautomata és teljesen automata minta-előkészítési rendszereket, illetve kizárólagos forgalmazója a Pickering Laboratories termékeinek Európában, Afrikában és az Arab országokban.

 

A LCTech GmbH weboldala: www.lctech.de/en

GERSTEL GmbH & Co. KG


A második generációs családi tulajdonban lévő Gerstel a gyártási rendszerek és a kémiai-elemzési megoldások fejlesztésére összpontosít alapítása, 1967 óta. A fő hangsúlyt az automatikus minta-előkészítési folyamatokra helyezi, a gázkromatográfiás/tömegspektrometria (GC /MS) és folyadékkromatográfia/tömegspektrometria (LC / MS) rendszerekre vonatkozóan.

 

Köszönhetően az elmúlt több mint 40 évben elért tapasztalatnak, a vállalatot a folyamatos növekedés jellemzi, amely további fejlődési lehetőségeket biztosít. A Gerstel jelenleg több mint 150 alkalmazottat foglalkoztat Németországban, az USA-ban, Japánban és Svájcban, valamint globális forgalmazói háttérrel rendelkezik, amelynek köszönhetően a vállalat világszerte képes biztosítani és támogatni a vevői igényeket.

 

A Gerstel weboldala: www.gerstel.com

OI Analytical Inc.


Az OI Analytical/Xylem, Inc. a környezetvédelmi vizsgálatok, ivóvíz és szennyvízkezelés, vegyszerek és petrolkémiai anyagok, élelmiszerek és italok, gyógyszerek, és bioüzemanyagokkal kapcsolatos területeken ért el kimagasló eredményeket 1963-i megalapítása óta. 

 

A Texasi vállalat termékei közé tartoznak a szerves szén elemző, cianid-elemző készülékek, a gázkromatográfiás (GC) műszerek és alkatrészek.

 

Az OI Analytical weboldala: www.oico.com

 

Vision Engineering Ltd.


Az angliai központú Vision Engineering Ltd., mérnökök és tudósok által világszerte - főleg ipari és élettudományi területeken - használt, kiváló minőségű ergonomikus mikroszkópok gyártásával foglalkozik. Az 1958-ban megalakult cég az elmúlt évtizedekben a világ egyik leginnovatívabb vállalatává vált a mikroszkópok gyártásának területén. Globális értékesítési hálózattal rendelkezik, Európától Ázsián keresztül, Észak-Amerikáig bezárólag.

 

A Vision Engineering Ltd. weboldala: www.visioneng.com