Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új érintőképernyős kijelzővel, fejlett "smart" diagnosztikával a gázkromatográfia területén! A készülék monitorozása webes felületről vagy mobil eszközről is elérhetővé válik.


Részletek
Agilent Intuvo 9000 GC

Agilent Intuvo 9000 GC

Forradalmi megoldások alkalmazása, mely felváltja a gázkromatográfiában szokásos fogyóeszközök használatát.


Részletek
Agilent 1260 Infinity II LC

Agilent 1260 Infinity II LC

Az Agilent 1260 Infinity II UHPLC rendszer, a megbízható moduláris Agilent 1260 Infinity folyadékkromatográfiás rendszer teljesen megújult változata.


Részletek

Értékesítés

Termékeink forgalmazása során, az egyes szakterületekre specializálódott, értékesítéssel foglalkozó munkatársaink igény szerint segítséget nyújtanak a döntések előkészítési folyamatában.


A megoldandó vizsgálati, mérési, adatkezelési és egyéb feladatokra az optimálisan kialakított rendszereket ajánlunk, ismertetve az alkalmazási részleteket, előnyöket és tapasztalatokat.

 

Érdeklődés esetén referencia helyszínek meglátogatását is megszervezzük, a felhasználók véleményének, észrevételeinek, gyakorlatának megismerésére.

 

A készülékek megrendelését, beszerzését megelőzően, akár több napos demonstrációs tanfolyamok keretein belül lehetőséget nyújtunk a korábban még nem használt eszközök képességeinek megismerésére, ezzel is segítve ügyfeleink munkáját, akik számára mindez semmilyen költséggel, vagy kötelezettséggel nem jár.

 

Ezen tanfolyamok keretében megszervezzük:

  • a különböző készülékek, szoftverek bemutatását,
  • a próbamérések kivitelezését,
  • valamint a mérési módszerek kifejlesztését.

Vevőink egyéni kérésére a felhasználási helyszínen is biztosítunk betanítást, módszerfejlesztést, valamint termékismertető előadásokat. A gyártó cégekkel együttműködve, értékesítési csoportunk ügyfeleink igényeihez igazodva, szakmai szemináriumokat, bemutatókat is szervez a legújabb termékek, rendszerek, fejlesztések és alkalmazások ismertetésére.