Agilent OpenLAB

Az Agilent OpenLAB rendszer szabályozott körülmények alatt irányítja a készülékeket, a folyamatokat, a felhasználókat és a különböző tartalmakat. Egy speciális adatbázis-, dokumentumkezelő és dokumentumtároló rendszer, amely egy centralizált, védett adatbázis rendszert nyújt az összes elektronikus formátumra, mint analitikai adatok, kromatográfiás adatok, eredmények, validálási protokollok, stb. 
 
Az adatok kezelése és tárolása a központi szerveren történik, így automatikus az adatletöltés és feltöltés. A rendszer továbbá többszintes felhasználói szintű vezérlést, elektronikus aláírást, valamint teljes 21 CFR Part 11 megfelelőséget biztosít.
Agilent OpenLAB

Agilent OpenLAB Chemstation Edition (CDS)


Termékoldal
A ChemStation módszerek, szekvencia templátok, jelentés templátok és adat fájlok (szekvenciák és futások) mind feltölthetőek a központi adattárba, majd később szükség szerint újra letölthetőek a ChemStation-re.

Agilent OpenLAB EZChrom Edition (CDS)


Termékoldal
Az OpenLAB CDS EZChrom Edition kromatográfia adatgyűjtő, kiértékelő és kromatográfok vezérlését végző szoftver.

Agilent Openlab Enterprise Content Manager (ECM)


Termékoldal
Egy biztonságos központi adattár és gazdag tartalom-szolgáltatás elérését teszi lehetővé az ECM rendszer, mely segíti az információk kezelését, archiválását és újbóli felhasználását.