Agilent OpenLAB EZChrom Edition (CDS)

Az OpenLAB CDS EZChrom Edition kromatográfia adatgyűjtő, kiértékelő és kromatográfok (gáz- és folyadékkromatográf) vezérlését végző szoftver. A szoftver alkalmas egy- és több felhasználós környezetben is felhasználóbarát módon, megfelelően működni. A szoftver, közel 25 különböző gyártó több mint 330 modulját képes támogatni, egységes megjelenésével és arculatával mindenféle felhasználói igénynek eleget tesz, az FDA 21 CFR Part 11 által előírt minőségügyi követelményeknek teljes mértékben megfelel az OpenLAB Data Store együttes támogatásával.

 

Ez az integrált együttes rendszer biztosítja a szükséges és elégséges felügyeletet a rendszer hozzáférésével, felhasználói jogosultsággal, adatátviteli kezeléssel és az ún. audit trail funkcióval kapcsolatosan, míg az Agilent OpenLAB Data Store rendszer a keletkezett adatok biztonságos tárolását, nyilvántartását, címkézését és nyomon követhetőségét garantálja.

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban!
Kérdés, üzenet:

Elküldöm a kérdésemet

Mi fog történni?


Bármilyen jellegű kérdése merül fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Küldje el nekünk kérdését, amelyet kollégáink 24 órán belül megválaszolnak Önnek!

Agilent OpenLAB - a kategória további termékei

Agilent OpenLAB Chemstation Edition (CDS)


Termékoldal
A ChemStation módszerek, szekvencia templátok, jelentés templátok és adat fájlok (szekvenciák és futások) mind feltölthetőek a központi adattárba, majd később szükség szerint újra letölthetőek a ChemStation-re.

Agilent Openlab Enterprise Content Manager (ECM)


Termékoldal
Egy biztonságos központi adattár és gazdag tartalom-szolgáltatás elérését teszi lehetővé az ECM rendszer, mely segíti az információk kezelését, archiválását és újbóli felhasználását.