Agilent LTM gyors fűtő/hűtő rendszer

Az Agilent LTM rendszer egy kiegészítő egység, amely csatlakoztatható a 7890-es és 6890-es GC rendszerekhez. Beépített elektronikájával 1-4 GC oszlop termosztálására alkalmas. Programozása vagy az Agilent ChemStation vagy egy beépített billentyűzet segítségével lehetséges. 10 módszer tárolható benne. A gázkromatográf termelékenysége nagyban növelhető az Agilent u.n LTM (alacsony hőkapacitású modul) használatával. A technika lényege, hogy egy szilika kapilláris oszlopot fűtőszálakkal tekercselnek körül. A hőmérséklet-érzékelő és a szigetelő egységek egy külön, oszlop-termosztáton kívüli LTM modult alkotnak. A nagy hőkapacitású felületek (termosztáttér fala, ajtaja) nélkül sokkal hatékonyabban lehet az oszlopot fűteni/hűteni. Használata lecsökkenti az elemzések között eltelt időt, produktívabbá teszi a GC működését a ciklusidők lecsökkentésén keresztül.

 

Tegye gyorsabbá és rugalmasabbá a gázkromatográfiás analízist:

  • A kapilláris oszlop közvetlen fűtésével elérheti akár az 1800°C/perc-es sebességet. (természetesen a gyakorlatban a sebesség függ az oszlop fajtájától, a konfigurációtól, és az elérni kívánt felbontástól).
  • Rövid visszahűtési idők –bizonyos  konfigurációknál akár egy percnél is kevesebb.
  • Kiváló a retenciós idők ismételhetősége a hagyományos oszloptermosztáttal szemben.
  • Használhat egyszerre négy oszlopot külön hőmérsékletprogrammal, bonyolultabb minták elemzéséhez.

Problémamentesen működik az Agilent Capillary Flow technológiával. Minimális karbantartást igényel, fontos új lehetőségeket nyit a többdimenziós gázkromatográfiás analízis fejlesztésére.

 

További információk:

Agilent LTM Series Rapid Heating/Cooling

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban!
Kérdés, üzenet:

Elküldöm a kérdésemet

Mi fog történni?


Bármilyen jellegű kérdése merül fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Küldje el nekünk kérdését, amelyet kollégáink 24 órán belül megválaszolnak Önnek!