Agilent 8900 ICP Hármas Kvadrupól Rendszer

Az új, második generációs 8900 ICP-QQQ konfigurációk széles választékát kínálja minden igényhez, a rutin mérésektől a fejlett kutatási és nagyteljesítményű anyagok elemzéséig.

 

Hélium-gáz mérési módban is használható, hogy a teljesítmény és a termelékenység megfeleljen az Agilent piacvezető ICP-MS rendszereinek, ugyanakkor MS/MS reakció módban szabályozott és még következetesebb az interferencia eltávolítás, így lehet egyben rugalmasan használható és a világ legjobb teljesítményű multielemes analizátora is. Olyan izobár átlapolásokat is meg tud különböztetni, amire a nagy tömegfelbontású rendszerek nem képesek.

 

Legalacsonyabb kimutatási határokat lehet elérni még a korábban bonyolult esetekben is, mint kén, foszfor, szilícium, így pl. lehetővé válik az ismeretlen fehérjék és peptidek pontos mennyiségi meghatározása a heteroatomok mérésével. Akár 50 nm-nél kisebb nanorészecskék is meghatározhatók összetett biológiai, környezeti stb. mintákból. A vezérlő ICP-MS MassHunter szoftver egyszerűsíti a munkamenetet és automatizálja a módszerfejlesztést, pl. egyedi prekurzor/termékion keresési módban tisztázhatók az új reakciófolyamatok.

Videó

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban!
Kérdés, üzenet:

Elküldöm a kérdésemet

Mi fog történni?


Bármilyen jellegű kérdése merül fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Küldje el nekünk kérdését, amelyet kollégáink 24 órán belül megválaszolnak Önnek!

ICP-MS RENDSZEREK - a kategória további termékei

Agilent 7800 ICP-MS Rendszer


Termékoldal
A készüléket kifejezetten könnyű beállítani és használni, vagyis gyorsan lehet megbízható eredményekhez jutni.

Agilent 7900 ICP-MS Rendszer


Termékoldal
Kiválóan használható nanorészecskék méreteloszlásának meghatározáshoz.

Agilent 8800 ICP Hármas Kvadrupól Rendszer


Termékoldal
A 8800 ICP-QQQ jelentősen nagyobb érzékenységgel és alacsonyabb háttér zajjal mér a jelenlegi ICP-MS készülékekhez képest.