Agilent 7800 ICP-MS Rendszer

Az új Agilent 7800 ICP-MS ötvözi a már bevált és kiváló készülék-felépítést, az automata optimáló eszközök és az előre betáplált mérési módszerek előnyeit. Mi több, a szokatlanul nagy mátrix toleranciával, a széles dinamikus tartománnyal és a poliatomos interferenciák nagy hatékonyságú kezelésével rendelkező készülék használata során, nem jelentkeznek az összetett, vagy erősen változatos minták mérésekor várható bizonytalanságok.

 

A készüléket kifejezetten könnyű beállítani és használni, vagyis gyorsan lehet megbízható eredményekhez jutni, a minta típusok legkülönbözőbb fajtái esetén is.

 

Vezérlő szoftvere tartalmaz többek között SOP-kat is számos általánosan használt alkalmazáshoz, mint pl. környezeti szennyezők, gyógyszeripari termékek elemi szennyezőinek, vagy ivóvíz tisztaságának meghatározásához.

 

További információk:

Agilent 7800 ICP-MS

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban!




Kérdés, üzenet:

Elküldöm a kérdésemet

Mi fog történni?


Bármilyen jellegű kérdése merül fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Küldje el nekünk kérdését, amelyet kollégáink 24 órán belül megválaszolnak Önnek!

ICP-MS RENDSZEREK - a kategória további termékei

Agilent 7900 ICP-MS Rendszer


Termékoldal
Kiválóan használható nanorészecskék méreteloszlásának meghatározáshoz.

Agilent 8800 ICP Hármas Kvadrupól Rendszer


Termékoldal
A 8800 ICP-QQQ jelentősen nagyobb érzékenységgel és alacsonyabb háttér zajjal mér a jelenlegi ICP-MS készülékekhez képest.

Agilent 8900 ICP Hármas Kvadrupól Rendszer


Termékoldal
Az új, második generációs 8900 ICP-QQQ konfigurációk széles választékát kínálja minden igényhez, a rutin mérésektől a fejlett kutatási és nagyteljesítményű anyagok elemzéséig.