Agilent 6550 Q-TOF LC-MS/MS

A nagy felbontású TOF technológiát alkalmazva a 6500-as Q-TOF rendszer kifogástalan tömegpontosságot és felbontást szolgáltat MS és MS/MS módban egyaránt, hogy egyértelmű szerkezeti információkat szerezzünk, vagy azonosítani tudjuk a célmolekulát.

Széles, akát öt nagyságrendnyi dinamikus tartománya alkalmassá teszi nemcsak minőség, hanem mennyiségi meghatározásokra is.

  • Az 1 ppm alatti MS és 2 ppm MS/MS tömegpontosság növeli a kis molekulák azonosításának bizonyosságát, és csökkenti a fals pozitív eredményeket adatbázis keresés esetén.

  • Attomol/femtomol kimutatási határai miatt a molekulák akár nagyon alacsony koncentrációban is láthatók.

  • Akár 50 spektrum/másodpercnyi spektrum gyűjtési sebessége kompatibilissé teszi gyors LC-s, és más nagy áteresztőképességű módszerekkel.

  • 20-10000 m/z tömegtartományát kihasználva azonosíthatunk kis molekulákat, peptideket, vagy természetes fehérjéket.

  • JetStream ionforrás: szabadalmaztatott technika; a forró nitrogén köpeny hatékonyabb deszolvatációt tesz lehetővé, így egy jobban fókuszált és ionban gazdag felhőt eredményez.
  • Hatfuratú kapilláris, amely nagyszámú iont juttat az MS analizátorba.
  • iFunnel kettős iontölcsér: egyrészt rendkívül hatékonyan távolítja el a semleges és oldószer molekulákat, másrészt hatékonyan fókuszálja az ionokat a tömeg analizátorba a minél jobb jel/zaj viszony, érzékenység érdekében.
  • A MassHunter Workstation szoftver automatizált kiértékelő módszereivel a teljes rögzített adat feldolgozható a Q-TOF - MS és MS/MS spektrumokból.

Videó

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban!
Kérdés, üzenet:

Elküldöm a kérdésemet

Mi fog történni?


Bármilyen jellegű kérdése merül fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Küldje el nekünk kérdését, amelyet kollégáink 24 órán belül megválaszolnak Önnek!

Agilent 6500 Q-TOF Rendszer - a kategória további termékei

Agilent 6530 Q-TOF LC-MS/MS


Termékoldal
Az Agilent 6530 AM QTOF detektora kompromisszum mentes MS és MS/MS teljesítményt eredményez a beépített fejlesztéseknek köszönhetően.

Agilent 6545 Q-TOF LC-MS/MS


Termékoldal
Az Agilent 6545 QTOF detektora a legújabb fejlesztésű rendszer, hangsúlyozottan kis molekulák meghatározására optimálva.

Agilent 6560 IM Q-TOF LC-MS/MS


Termékoldal
Új dimenzió a tömegspektrometriában az ionmobilitás alapján történő elválasztás