Agilent 6530 Q-TOF LC-MS/MS

Az Agilent 6530 AM QTOF detektora kompromisszum mentes MS és MS/MS teljesítményt eredményez a beépített fejlesztéseknek köszönhetően. A nagy tömegpontosságot és felbontást kívánó, nagyérzékenységű vizsgálatok széles körében alkalmazható sikerrel; a proteomikától a metabolomikáig, az élelmiszervizsgálatoktól a toxikológiáig. Kiválóan alkalmazható rutin szkennelési feladatokra, elsődleges információszerzésre ismeretlen mintáknál.

  • Az Agilent Jet-Stream technológia növeli a porlasztás hatásfokát, és elősegíti a deszolvatációt, ezzel több iont juttat az analizátorba, és egyidejűleg csökkenti a semleges oldószermolekulák/klaszterek számát. Az eredmény egy sokkal érzékenyebb MS-rendszer, alacsonyabb kimutatási határokkal, kedvezőbb jel/zaj arányokkal.
  • Érzékeny, pontos tömeg meghatározás MS és MS/MS módban a Tru Hi-Def TOF technológiának köszönhetően.
  • Öt nagyságrend lineáris dinamikus méréstartomány a széleskörű mennyiségi alkalmazhatóság érdekében.
  • Applikációs csomagok a legelterjedtebb alkalmazásokra: pontos tömeg MS adatbázis és MS/MS spektrumkönyvtár; LC és MS módszerek, fogyóanyagok, kalibrációs oldatok

A MassHunter szoftver könnyen tanulható, nagyon sok opcióval rendelkező szoftver a rendszer teljes vezérlésére, adatgyűjtésre, adatfeldolgozásra. A komponens keresés különböző szinteken a nagymennyiségű adatok megbízható és gyors feldolgozását teszi lehetővé.

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban!
Kérdés, üzenet:

Elküldöm a kérdésemet

Mi fog történni?


Bármilyen jellegű kérdése merül fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Küldje el nekünk kérdését, amelyet kollégáink 24 órán belül megválaszolnak Önnek!

Agilent 6500 Q-TOF Rendszer - a kategória további termékei

Agilent 6545 Q-TOF LC-MS/MS


Termékoldal
Az Agilent 6545 QTOF detektora a legújabb fejlesztésű rendszer, hangsúlyozottan kis molekulák meghatározására optimálva.

Agilent 6550 Q-TOF LC-MS/MS


Termékoldal
Az új 6550-es Q-TOF a kiváló tömegpontosságát, felbontását, és dinamikus tartományát a nagy felbontású TOF technológiából meríti.

Agilent 6560 IM Q-TOF LC-MS/MS


Termékoldal
Új dimenzió a tömegspektrometriában az ionmobilitás alapján történő elválasztás