Agilent 6470 QQQ LC-MS/MS

Az Agilent 6470 hármas kvadrupol detektora a legújabb fejlesztésű rendszer; 2015 júniusában jelent meg. A korábbi, legtöbb számban eladott 6460 detektort cseréli le, megtartva annak robusztusságát, megbízhatóságát. Arra tervezték, hogy az Agilent legrobusztusabb hármas kvadrupol rendszere legyen, kompromisszum nélkül támogassa a nagy mintaszámú, akár 24/7-ben dolgozó laboratóriumok igényeit. Érzékenysége jóval meghaladja a hatósági előírások kimutatási határait, megfelelő tartalékot biztosítva az egyre szigorodó előírásoknak.

 

A 6470 nagy újdonsága, hogy későbbiekben bővíthető lesz a jelenleg legérzékenyebb 6495 QQQ rendszerre, megkapván a teljes iFunnel technológiát.

  • JetStream ionforrás: szabadalmaztatott technika; a forró nitrogén köpeny hatékonyabb deszolvatációt tesz lehetővé, így egy jobban fókuszált és ionban gazdag felhőt eredményez.
  • Továbbfejlesztett, 90°-ban hajlított ütközési cella.
  • Megújult ion-optika; új, nagyérzékenységű detektor.
  • Dinamikus MRM (dMRM): az ion átmenetek egyedi retenciós időablakhoz kötése csak valós és adott időben jelenlevő átmenetek figyelését eredményezi. A dinamikus ciklusidő és a megnövelt tartózkodási idő nagyszámú, koeluáló komponens esetében is megbízható és megismételhető adatokat eredményez.
  • Triggered MRM (tMRM): hatékonyan ötvözi az MRM alapú mennyiségi analízist az adatfüggő (data dependent) leányion spektrumfelvétellel, amely könyvtári keresésre, azonosításra és konfirmálásra használható. Az elsődleges átmenet jelszintjének függvényében történik az átmenetek számának automatikus növelése az egyértelmű komponens megerősítésre. Jóval gyorsabb és érzékenyebb a hagyományos leányion teljes spektrumfelvételnél.
  • Applikációs csomagok: a legelterjedtebb komponens csoportok vizsgálatára, mind peszticidek (Pesticide), gyógyszerhatóanyag maradék (Veterinary Drug) és igazságügyi, toxikológiai vegyületek (Forensic and Toxicology). A csomagok tesztelt LC és MS módszereket, MS adatbázist az átmenetek optimált körülményeivel, MS/MS spektrumkönyvtárat, nagyszámú komponenst tartalmazó kalibrációs oldatokat, az elválasztáshoz szükséges HPLC oszlopokat, előre definiált riport sablonokat tartalmaznak.

MassHunter Workstation szoftver: a teljes LCMS rendszer vezérlése, adatgyűjtés és adatfeldolgozás.

Kérdezzen tőlünk a termékkel kapcsolatban!
Kérdés, üzenet:

Elküldöm a kérdésemet

Mi fog történni?


Bármilyen jellegű kérdése merül fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Küldje el nekünk kérdését, amelyet kollégáink 24 órán belül megválaszolnak Önnek!

Agilent 6400 QQQ Rendszer - a kategória további termékei

Agilent 6495 QQQ LC-MS/MS


Termékoldal
A korábbi 6490-es rendszer továbbfejlesztése megnövelt, attogram- zeptomol szintű érzékenységgel; több mint hat nagyságrendnyi lineáris dinamikus tartománnyal.

Agilent Ultivo QQQ Rendszer


Termékoldal