Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új Agilent 8860 GC és 8890 GC

Új érintőképernyős kijelzővel, fejlett "smart" diagnosztikával a gázkromatográfia területén! A készülék monitorozása webes felületről vagy mobil eszközről is elérhetővé válik.


Részletek
Agilent Intuvo 9000 GC

Agilent Intuvo 9000 GC

Forradalmi megoldások alkalmazása, mely felváltja a gázkromatográfiában szokásos fogyóeszközök használatát.


Részletek
Agilent 1260 Infinity II LC

Agilent 1260 Infinity II LC

Az Agilent 1260 Infinity II UHPLC rendszer, a megbízható moduláris Agilent 1260 Infinity folyadékkromatográfiás rendszer teljesen megújult változata.


Részletek

A Kromat

Cégünk az Agilent Technologies, Inc. által gyártott kémiai analitikai készülékek, és számos, a szakterülethez kapcsolódó vállalatok hivatalos magyarországi képviselője.


A budapesti székhelyű Kromat Kft., mint az Agilent Technologies, Inc. és számos, szakterülethez kapcsolódó cég hivatalos magyarországi képviselője, kiváló minőségű kémiai analitikai, Life Sciences, patológiai, valamint vákuumtechnológia területeken alkalmazott készülékeket, termékeket forgalmaz, és biztosítja ezek magas színvonalú támogatását a vevőszolgálat, a szerviz és az oktatás területén.

 

Vállalkozásunk 1995-ben alakult a Hewlett-Packard Magyarország Kft. kereskedelmi képviseleteként. 1999-ben a Hewlett-Packard Company központi döntés alapján az eredeti márkanévvel ellátott termékek két fő ágazatát, a számítástechnikát és a méréstechnikát függetlenítette egymástól, és ez utóbbi gyártására és forgalmazására új szervezetet hozott létre Agilent Technologies, Inc. néven.

 

Cégünk 1999. november 1-jétől vált az Agilent Technologies, Inc. által gyártott kémiai analitikai készülékek hivatalos forgalmazójává. Magyarországon a kémiai analitikai készülékek (gáz- és folyadékkromatográfok, kapillárelektroforézis, tömegspektrométerek, detektorok, ICP-MS berendezések, tartozékok) értékesítésével foglalkozunk, és váltunk a piac meghatározó szereplőjévé az elmúlt években.

Portfóliónk 2003-tól kutatási és diagnosztikai célokra használt Life Sciences készülékekkel bővült, 2014 óta pedig egyedüli disztribútorként értékesítjük a Dako Company által gyártott kimagasló minőségű, a patológiai diagnosztikában alkalmazott termékeket.

 

 

A piaci igényekre reagálva 2015. május 1-jével az Agilent vákuumszivattyú termékeinek hivatalos kereskedelmi képviseletévé váltunk, és hoztuk létre önálló vákuum üzletágunkat.

 

Vevőszolgálati- és szerviztevékenység keretében gondoskodunk az értékesített készülékek üzembe helyezéséről, valamint garanciális idő alatti és utáni szerviz támogatásáról.

 

Piaci szemléletünket az innováció, a rugalmasság, a minőség és az ügyfélközpontúság határozza meg. Célunk, hogy az állami és magánszférából érkező ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon és szakértelemmel szolgáljuk ki. Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően, mára 4 üzletág keretein belül, 40 fő munkatársunk közreműködésével forgalmazzuk a képviselt márkák termékeit.

 

 

VEVŐSZOLGÁLAT

 

Célunk, hogy ügyfélorientált szakmai információkkal lássuk el felhasználóinkat, és a gyakorlatban felmerülő kérdéseikre megfelelő megoldási javaslatot nyújtsunk. Vevőszolgálatunk feladata, ügyfeleink bejelentéseinek feldolgozása, reklamációinak kivizsgálása és megoldása a lehető legrövidebb idő alatt.

 

Vevőszolgálati tevékenységünk az alábbi részterületekre vonatkozik:

·         Közvetlen kapcsolat telefonon, e-mailen és weblapunkon keresztül

·         Információnyújtás a szolgáltatásokról

·         Nyilvántartás készítése a felhasználói adatokról, illetve azok változásairól

·         Szerviztevékenység koordinálása

·         Bejelentések fogadása a készülékek működésével kapcsolatban

·         Szerződéskötések ügyintézése

·         Tájékoztatás a szolgáltatások díjtételeiről

·         A szolgáltatások teljesítésével és minőségével kapcsolatos tennivalók

·         Reklamációk követése, elemzése

·         Eredményeink folyamatos értékelése

 

Vevőszolgálatunk munkanapokon 8:00-16:30 óráig várja ügyfeleink bejelentéseit.